Diensten

Hieronder ziet u een globaal overzicht van alle diensten waarmee wij u als ondernemer kunnen helpen. Heeft u een andere vraag bij het ondernemen, bel of mail ons. U kunt ook gerust een keer binnen lopen. U bent van harte welkom!

Advies

U wilt zelf een bedrijf starten? Of wilt u eerst toch nog even klankborden voordat u die stap gaat nemen? U krijgt van ons een deskundig advies. Ook wanneer u wilt gaan investeren of andere vragen heeft bij het ondernemen (zowel zakelijk als persoonlijk), kunt u bij ons terecht.

Begeleiding

Ziet u als particulier door de bomen het bos niet meer? Wij nemen uw administratie van u over. Zo weet u zeker dat uw belastingaangifte ieder jaar weer in orde is.

Administratieve en fiscale dienstverlening

Als ondernemer moet u uw administratie goed op orde hebben. Dit is wettelijk verplicht. Bovendien is een goede administratie onontbeerlijk voor het nemen van economisch verantwoorde beslissingen. Administratie- & Belastingadvieskantoor DERO helpt u graag hierbij.

Een gedegen administratie

Uw administratie is bij ons in goede handen. Het enige dat u moet doen, is periodiek uw gegevens bij ons afgeven. Wij verwerken deze accuraat en snel. Daarna stellen wij op basis van uw financiële gegevens de jaarrekening op. Wilt u tussentijds weten hoe u ervoor staat? Dat kan ook, wij stellen op uw verzoek maandelijks of per kwartaal een verslag voor u op.
U ziet exact hoe uw bedrijf ervoor staat. Dat geeft helderheid bij ondernemen.

Loon- en personeelsadministratie

Heeft u personeel in dienst? Dan heeft u te maken met aspecten die voortdurend veranderen. CAO’s worden aangepast en ook wet- en regelgeving wijzigt continue.
Naast het ondernemen kost het u heel veel tijd om ook op dit gebied bij te blijven.
Graag nemen wij u deze zorg uit handen.

Wij verzorgen voor u de loonadministratie. Maar ook het aan- en afmelden van medewerkers, het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het maandelijks uitdraaien van de salarissen en het verzorgen van de aangiften loonbelasting. U krijgt meer tijd voor het ondernemen.

Fiscale zaken

Geld besparen door het nemen van de juiste fiscale beslissingen. Naast het verzorgen
van uw aangifte inkomsten- of vennootschapsbelasting, krijgt u bij ons advies op maat.
Onze fiscalist helpt u bij beslissingen. Bijvoorbeeld, wanneer kunt u het beste overgaan van eenmanszaak naar een vennootschap onder firma of besloten vennootschap (B.V.).
Dit om te voorkomen dat u teveel belasting gaat betalen.

 

Disclaimer | Privacy Policy